Letkutien luksuskimppakämppä

Oletko vailla majamestaa Jyväskylästä? Tämän kämpän vuoksi kannattaisi oikeastaan muuttaa Jyväskylään, mikäli satut jostain syystä asumaan muualla. Eeppinen huone tarjolla elämyksellisestä  kimppakämpästä. Letkutien meininki parantaa sydänsurut, edistää uraasi ja tekee sinusta kauniimman. Sinun ei tarvitse enää ikinä miettiä, että milloin saat seuraavan kerran pannukakkua tai että onko normaalia saunoa kolme kertaa viikossa. Autoillekin on kaksi paikkaa, joten voit kutsua autoilevat Tinder-vieraasikin yöksi. Korjaa elämäsi jo tänään, ja muuta Letkikselle.

Lähellä yliopistoa ja keskustaa

Keskustaan on tasan kahden kilometrin matka, 10 minuuttia pyörällä. Myös bussiyhteydet ovat hyvät. Vieressä on mainiot marketit (K-Market Länsiväylä ja S-Market Savela).

Yhteiset tilat

Koko asunto on 72-neliöinen (3h+k). Yhteisiä tiloja on n. 25 neliötä (suihku, vessa ja keittiö).

Uutuuttaan hohtava keittiö

Asunnon lattiat ja keittiö on juuri remontoitu. Kaikki keittiön kodinkoneet on myös uusittu. Käytössäsi on tiskikone, iso jääkaappi/pakastin, liesi, kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikro ja vedenkeitin. Myös astiat ja ruokailuvälineet löytyvät talon puolesta, mutta voit tuoda ne myös mukanasi.

Avara, valoisa huone

Tarjolla on n. 16 neliön avara huone, jossa on kaappitilaa enemmän kuin tarpeeksi. Lattia on äskettäin vaihdettu moderniin vaaleanharmaaseen laminaattilattiaan. Huonetta ei ole kalustettu, mutta se voidaan kalustaa mikäli niin haluat. Tässä seitsemännen kerroksen asunnossa on myös parveke, josta on hyvät näkymät mystiselle luolavuorelle.

Näkymä ovelta ikkunalle

Säilyttäjän tilaunelma

Uusi, harmaa laminaattilattia

Näkymä ikkunasta

Näkymä seitsemännen kerroksen ikkunasta avautuu sisäpihalle.

Nopea netti ja paljon sähköä

Sähkö ja netti kuuluu vuokraan. Nettiyhteys on 100-megainen, eli kaikki asukkaat voivat kevyesti katsoa Netflixiä yhtä aikaa.

Ilmainen pyykkitupa

Taloyhtiössä on ilmainen pyykkitupa, ja kaksi isoa pyykkikonetta, joilla pesee tehokkaasti kaiken mitä ikinä keksiikään liata.

Saunavuorot

Saunavuoroja on tällä hetkellä varattu kaksi viikossa, jonka pitäisi riittää himosaunojallekin.

Autopaikat

Kämppisten käytössä on kaksi autopaikkaa. Itse käytän niistä toista silloin, kun olen Jyväskylässä.

Riippumatto parvekkeella

Kesäisin pidämme parvekkeella riippumattoa, jossa voi vaikkapa teeskennellä opiskelevansa.

Kämppikset

Kämppiksinä on mukava ja rauhallinen neito sekä muusikko/yrittäjä (minä). Itse olen paikalla (työ-/bändimatkoilla Jyväskylässä) vain 1-2 viikkoa kuukaudesta, jolloin yövyn olohuoneessa, joka on äänieristetty muusta huoneistosta.

Olohuonetta voi käyttää silloin, kun en itse ole paikalla. Ja toki voit hengailla siellä silloinkin kun olen paikalla, jos kaipaat juttuseuraa.

Asunnossa on myös erittäin paska kitara, jota saa soittaa niin paljon kuin huvittaa. Voi olla, että kitaratilanteeseen panostetaan tulevaisuudessa.

Yhteisöllinen meininki

Letkiksellä järjestetään välillä lautapeli-iltoja, pannukakkubileitä ja hetken laulujen säestämiä illanviettoja sekä höpötellään muuten vaan. Omaa rauhaa toki myös kunnioitetaan, joten jos haluat kotiloitua omien ajatustesi kanssa, se on aivan jees.

Silloin kun maailma roiskii paskaa naamalle, tarjoamme teetä ja sympatiaa.

Kohtuullinen vuokra

Päästäksesi hyötymään Letkutien ohittamattomista eduista, tulee sinun maksaa osuutesi vuokrasta ja muista yhteisistä kuluista. Osuutesi on 365 € (sisältäen kaiken).

Tervetuloa tutustumaan kämppään! Kysy lisää!

Jos et ole itse valmis näin suureen harppaukseen elämänlaadussasi, voit aina suositella asuntoa ystävällesi, ja nauttia Letkiksestä pieninä annoksina, esimerkiksi vierailemalla kämpässä.

Ehdot

  • Luottotiedot tarkistetaan.
  • 1 kuukauden takuuvuokra.
  • 2 kuukauden irtisanomisaika, ellei tehdä pidempää määräaikaista vuokrasopimusta (esim. vuodeksi kerrallaan).

Yhteystiedot

Joona Nuutinen
045 676 5385
joona@netura.fi